Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Franchise kereskedelem képes leírás - Kereskedelem.tlap.hu
részletek »

Franchise kereskedelem - Kereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Franchise kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bios Life Slim

Bios Life Slim

A Bios Life Slim egy forradalmian új, amerikai zsírégető termék, amely az utóbbi 30 év első tudományos áttörése fogyókúra kapcsán. Természetes hatóanyagaival és hozzávalóival, szabadalmaztatott fogyasztómechanizmusával a Bios Life Slim segít Önnek az eltárolt testzsír megfelelő szabályozásban, vagyis a fogyásban, mi több, hagyományos diétázás nélkül tanítja meg a testét, hogy egy 'zsírégető' géppé váljon! Sosem volt még ilyen könnyű és kíméletes a fogyókúra, mint a Bios Life Slim fogyasztásával! A Slim szabályozza a kövérségért felelős Leptin hormont és játszi könnyedséggel segít megvalósítani a hatékony zsírégetést. (A Leptin szabályozásával nem csak a zsír elraktározása csökkenthető, hanem a test egy valóságos zsírégető géppé változtatható!). A Bios Life Slim kellemes, narancsos ízével hatékony megoldást kínál, az eddigi fogyókúrás módszereket kísérő mellékhatások nélkül! Nincs többé koplalás, nincs többé lemondás - Bios Life Slim - Fogyókúra hatékonyan!

Fornetti

Fornetti

A világon valamennyi pékmester számára nehezen megválaszolható az a kérdés, hogy a saját termékeit szereti-e jobban vagy a saját vásárlóit. Úgy gondolom, a jó válasz az, hogy egy mesterember a termékein keresztül szereti a vásárlóit - az embereket. Abban biztos vagyok, hogy a mesterség tudása egymagában kevés a tartós piaci sikerhez, hiszen a piacon a vásárló elsősorban ember, akit szeretni kötelességünk, ugyanis ha munkánkon keresztül nem tudunk szeretet sugározni felé, akkor ő sem fog minket szeretni. A Fornetti Franchise-ban valamennyi munkatársammal együtt mi mindennap a mesterség és embertársaink szeretetét formáljuk meg termékeinken keresztül a legnagyobb alázattal. Ezzel a filozófiával közel tíz esztendő alatt teremtettünk öt ezer munkahelyet, hódítottunk meg több millió vásárlót és emelkedtünk az iparág legnagyobbjai közé Európában.

Happybox Nici Shop

Happybox Nici Shop

Az oldalon kedvedre megrendelheted a Happybox termékeit! Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, bejelentkezned, kiválasztanod a neked tetsző termékeket, végül online kifizetned őket, és pár nap múlva futárunk már be is csenget hozzád a csomaggal! Kattints ránk rendszeresen, és kérd hírlevelünket, hogy minél előbb értesülj az újdonságokról!

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
McDonalds

McDonalds

A McDonald's Európa legnagyobb étteremlánca. Európa 39 országában, több mint 6700 étteremben naponta 12 millió vásárlót szolgálunk ki minőségi ételeinkkel. Magyarországon 1988-ban nyitottuk első egységünket; 2009-ben 100 éttermünkben 79 millió vendég fordult meg. Munkaadó, franchise partner, minőségellenőr és még sok egyéb - ezek vagyunk mi. A McDonald's azonban elsősorban a vendéglátó szerepét hivatott betölteni. Cégünk legnagyobb erőssége vendégeink igényeinek gyors felismerése és kielégítése. Jelmondatunk is méltó a jó vendéglátóhoz: minőség, gyors és barátságos kiszolgálás, tisztaság.

Tuti menü