Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Híradástechnikai cikk kereskedelem képes leírás - Kereskedelem.tlap.hu
részletek »

Híradástechnikai cikk kereskedelem - Kereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Híradástechnikai cikk kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elektro pláza

Elektro pláza

Az üzletpolitikánk, hogy jót adjunk reális áron, és minden vevőnk elégedett legyen. Értékesített termékcsoportok: száztartási gépek, szórakoztató elektronika, iroda és számítástechnika, egészség és táplálkozás továbbá épületgépészet. Az Ön által kiválasztott és megrendelt termékek kiszállítási időpontjáról kollégánk telefonon értesíti. Amennyiben személyesen venné át megrendelését kérjük egyeztessen velünk telefonon, vagy jelezze nekünk emailben. Amennyiben az új készülék vásárlása miatt feleslegessé vált régi készülékét el kívánja szállíttatni, azt díjmentesen elvisszük, amennyiben az új készülék kiszállításával egyidejűleg a régi azonos fajtájú készüléket (pl. új hűtő esetén a régi hűtőt vagy új TV esetén a régi TV-t) a szállító rendelkezésére bocsátja bedobozolva, vagy kartonnal körbevéve (nagyméretű termék esetén pl. hűtő, fagyasztó, mosógép stb.).

Euronics

Euronics

Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európa 25 országában, több 9.000 üzlettel, 40.300 kollégával, 10,8 milliárd Euró, míg Európán kívül 2 országban, több mint 600 üzlettel és 2.300 alkalmazottal 1,2 milliárd Euró forgalmat bonyolít le. 2001. év elején csatlakozott az európai lánchoz a Vöröskő és a Bravotech Kft., megalapítva, az Euronics Kft-t. Az így létrejött vállalkozás kapta azt az elismerést és lehetőséget, hogy Magyarországot képviselje a nemzetközi hálózatban. 2001. április 10-e óta, az Euronics nemzetközi szerződésben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált 'know-how'-ját, és a nemzetközi akciókban is részt veszünk. Árukínálatunkban csak az szerepel, ami az adott időben, és helyen az ügyfélnek a legjobb választás lehetőségét biztosítja. Az Euronics Kft. számára, ezen üzletpolitika eredménye, a vidék vezető pozíciója. Az Euronics Kft., Magyarországon vezető erőt képvisel a műszaki piacon!

Media Markt

Media Markt

Miért érdemes minket választani: - mert önerő nélkül is elviheti (300 000 Ft hitelösszegig) - mert jövedelemigazolás nélkül is igénybe veheti 50% befizetés esetén - mert a helyszíni ügyintézés gyors - mert így több termékhez is könnyedén hozzájuthat egyszerre. A Credigen Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Ez a hirdetés a Bank részéről nem minősül nyilvános tájékoztatónak és ajánlattételnek. A hitelről részletes tájékoztatást az üzletben elhelyezett hirdetmények adnak.

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
Startpc Kft.

Startpc Kft.

Műszaki cikkek széles választékban az ÁruMánia műszaki webáruház kínálatában. Mobiltelefon tartozékok, hobbi, szórakoztató elektronika, háztartási eszközök és sok más egyéb egy helyen, olcsón. Családi vállalkozásként 2008-ban indult el cégünk az internetes kereskedelmi szektorban. Akkor még teljesen más néven nyitottuk meg webáruházunkat, csupán egyetlen termék kategóriával. Több hetes átdolgozott éjjel-nappal után már rendelésekkel örvendeztették meg cégünket a kedves Vásárlók, így bíztatva minket a további kemény munkára. Kitartottunk, nem adtuk fel és mára Árumánia néven egy többször átgondolt és gondosan tervezett webáruházzal és háttérrel várunk Titeket. Kínálatunkban már több mint 110.000 akítv termék található, a kalapácstól egészen a 3D nyomtatóig. Kínálatunk a mai napig folyamatosan bővül. Mivel magunkkal szemben is elég nagyok az elvárásaink, így még nagyobbak a partnereinkkel szemben. Gondosan megválogatjuk milyen beszállítókkal és forgalmazókkal dolgozunk együtt, legyen az hazai vagy európai uniós partnercég. Csak olyan beszállító cégekkel kötünk szerződést, akik megfelelnek a követelményeinknek, legyen szó a gyors és pontos teljesítésről.

Szabó Műszaki Kereskedés

Szabó Műszaki Kereskedés

Üzletünkben megtalálható minden olyan berendezés, amely vásárlóink mindennapi életét könnyebbé teszi. Gépeink egyszerűen kezelhetőek, forgalmi értékük több éves garanciát tartalmaz. Ügyfeleink kedvükre válogathatnak a Hauser, Nile, Philips, Bosch, Tefal, Bomann, DeLonghi, Szarvas, Electrolux és Braun termékek között. Üzletünk televíziók, rádiók és egyéb híradástechnikai készülékek nagy választékával várja vásárlóit. Árukínálatunk piacvezető márkák termékeiből áll, melyeket kedvező áron, garanciával kínálunk: egyaránt forgalmazunk LG, Hauser, Sony, Panasonic, Sharp, Sanyo, Videoton, Daewoo valamint Samsung, Funai és Aiwa termékeket. Cégünk 1991 márciusa óta működik családi vállalkozásként. Célunk egy olyan műszaki üzlet létrehozása volt, amelyben vevőink mindent megtalálhatnak, amire a ház körüli munkák elvégzése során szükségük lehet. Árukínálatunkat is ennek szellemében alakítottuk ki és fejlesztjük folyamatosan tovább. Jelenleg több mint 10.000 féle árucikkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Amennyiben ügyfelünk mégsem találja meg raktárkészletünkben a számára szükséges terméket, megrendelésére néhány napos határidővel beszerezzük. Kisújszálláson és környékén igény szerint házhozszállítást is vállalunk.

Tuti menü