Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ipari eszköz kereskedelem képes leírás - Kereskedelem.tlap.hu
részletek »

Ipari eszköz kereskedelem - Kereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Ipari eszköz kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 20 db
B Meters Srl Kft.

B Meters Srl Kft.

A B Meters SRL Kft. megfelelő szakmai hozzáértéssel rendelkezik, saját gyártásban alakított ki egy széles és jó minőségű termékskálát. Vállalkozásunk ISO 9001/2000 minősítést kapott. Nemzetközi színvonalon is bizonyítottunk: cégünk megkapta a legmagasabb szintű bizonyítványt, Iqnet és Ciso. Ha hőmennyiségmérő, akkor B Meters. Válassza Hydro Split hőmennyiségmérőnket, mely nagy pontosságú mérést biztosít, belső és külső kiegészítő modulokkal ellátott modulokkal. Hűtés és fűtés mérésére kombinált változat is kapható. Impulzus kimenő mérő is csatlakoztatható. Szintén ajánlott termékünk a Hydro Cal kompakt hőmennyiségmérő. Egysugarú vízmérő testtel rendelkezik, magas mérési pontosságot biztosít.

Bánki-Sós Hajtástechnikai Kft.

Bánki-Sós Hajtástechnikai Kft.

A Bánki-Sós Hajtástechnikai Kft. ipari automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldhatja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Célunk a gyors és pontos ajánlatadás, illetve a megrendelések szállítási határidejének betartása, ezáltal biztosítani partnereink magas szintű kiszolgálását.

Best Machinery Kft.

Best Machinery Kft.

A Best Machinery Kft. márkafüggetlen munkagép alkatrész forgalmazásával foglalkozó divíziója minden géptulajdonost vár a vállalat megújult honlapján. Rövid határidővel vállaljuk bármilyen fajta munkagép ellátását, legyen szó kisebb javításhoz, karbantartáshoz szükséges anyagokról vagy akár teljes generálról. A legnépszerűbb márkákhoz - JCB, Caterpillar, Volvo, Komatsu LiuGong jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így rövid határidővel tudjuk teljesíteni a felmerülő igényeket. Cégünk Szigetszentmiklóson található. Minden érdeklődőt várunk.

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
Bizerba Mérleg Hungária Kft.

Bizerba Mérleg Hungária Kft.

Majdnem 150 évvel ezelőtt készült a németországi Balingenben az első Bizerba mérleg. Magyarországon ötven éve ismertek a minőségükről és hosszú távú megbízhatóságukról híres Bizerba mérlegek, és a mostanra szintén közkedvelt Bizerba élelmiszer-előkészítő berendezések, mint a szeletelők, darálók, húsfűrészek és sztékerek. A Bizerba ipari mérlegek és élelmiszer-előkészítő gépek valamint a legkorszerűbb automata árazó-címkéző mérlegek javarészt a húsiparban és a sajtüzemekben dolgoznak, a korszerű ipari cégeknél a mérlegelésen kívül a darabszámlálás, ellenőrzés, vezérlés, töltés, adagolás, kijelzés, vasúti és közúti mérlegelés feladatait végzik az intelligens Bizerba mérlegek és gépek. Az elektronikus bolti mérlegek pulti és önkiszolgáló változatait a kis- és nagykereskedelmi egységek - rendszerbe kötve vagy önállóan - árazás-feliratozás feladatokra, valamint forgalmi statisztikák készítésére használják.

Centrál Kft.

Centrál Kft.

Cégünk 1990 óta foglalkozik tüzelőanyag kereskedelemmel. Tüzelőanyagaink között kiemelt helyen szerepel a lignit és barnaszén. Ömlesztve darabos és dió formában is rendelkezésre állnak, ezen kívül lehetőség van zsákos lignit, valamint zsákos szénbrikett vásárlására is. A tüzelőanyagok szállítását 100q felett az ország teljes területére biztosítani tudjuk rövid határidővel. Könnyen megközelíthető telephelyünkön pedig személyes átvételre is lehetőség van, ahol akár 1q is vásárolható. A különféle szénfajták mellett lehetőséget biztosítunk tűzifa vásárlására is, amely hasogatott ömlesztett formában, valamint kalodás kiszerelésben is megrendelhető. Tüzelőanyag készletünket mindig naprakészen tartjuk, az esetleges hiányokat rövid időn belül pótoljuk.

Denver Kft.

Denver Kft.

Plazmavágó, élhajlító, hengerítő, lemezolló és egyéb fémmegmunkáló gépek. A fémmegmunkáló iparban alkalmazott plazmavágó egy olyan speciális és összetett berendezés, mely a beépített plazmapisztoly segítségével extra magas hőmérsékletű plazmaíven keresztül milliméter pontosságú fém- és alumíniumvágást tesz lehetővé. A beépített védőkapcsolóval kiegészített berendezés típustól függően akár 20 mm-es lemezt is képes pontosan vágni. A CNC vezérlésnek köszönhetőn gyors és pontos munka valósítható meg. Megfelelő szakember segítségével pedig méretpontos és salakmentes vágás valósítható meg.

Dorozs Hidraulika Kft.

Dorozs Hidraulika Kft.

Ha hidraulika, akkor Dorozsmai! Cégünk számára fontos, ügyfelei igényeinek teljes körű kiszolgálása. Ennek érdekében az utóbbi időben termék palettánkat kibővítettük. Nálunk megtalálja amire szüksége van. Forgalmazunk ipari hidraulikus termékeket, ipari dugókulcsokat, indukciós melegítőket, munkahengereket, műhely felszereléseket, továbbá műhelypréseket, partnereink által gyártott, vagy igény szerint egyedi gyártás alapján. A tervezésében munkavédelmi és biztonságtechnikai segítségünkre is számíthat. Igény szerint helyszíni üzembehelyezést, oktatást, állapotfelmérést, rendszeres vagy időszakos karbantartást végzünk.

Emeléstechnika

Emeléstechnika

Emeléstechnikai eszközökre az ipari üzemek és a kereskedelmi szektor gyakorlatilag minden területén szükség van. Termelőegységeknél nagy szolgálatot tesznek például a megfogóeszközök (pl. szádpallófogók), darupályák, futómacskák. Üzletekben, logisztikai telepeken mindenütt jelen vannak a kézi vagy elektromos raklapmozgatók (ismertebb néven a éka) vagy a rakományrögzítők gurtnik. A Miskolcon található GTE Sodronykötél Kft. a fentebb említett eszközök árusításával, felülvizsgálatával és javításával foglalkozik. A GTE Sodronykötél Kft. a beszállítói köre segítségével, hatalmas raktárkapacitásával és szállítói hálózatával szinte az egész országban képes emeléstechnikai megoldásokkal ellátni ügyfeleit. Kiemelten fontosnak tartja a szigorú minőségi elvárások teljesítését, az oldalán általános információk, felhasználási leírások, gyártási adatok mellett szervizelési és munkavédelmi tudnivalók is megtalálhatók a termékeiről. Olvashatunk arról például, hogyan ismerjük fel a sodronykötél hibáit, pl. belső korróziót.

Fémtömlő Kft.

Fémtömlő Kft.

Nem kell tovább keresnie, ha hidraulika tömlőt, vagy flexibilis csövet szeretne! Nézze meg a Fémtömlő páratlan ajánlatait! Ipari tömlők, olajtömlők és hidraulika tömlők sokaságából választhat! Az ipari munkákkal foglalkozók és a magán emberek legtöbbje is megtalálja náluk azt, amit keres! Ha azonnal szüksége van egy megbízható technikával készült, nemesacél flexibilis csőre, nem kell tovább keresnie! Ne vesztegesse idejét, csapjon le a levegő vagy teflon tömlők valamelyikére! Időtálló megoldások, elérhető árakon!

Hirdetés
Flexi Tömlő Kft.

Flexi Tömlő Kft.

Vállalkozásunk fő profilja a műszaki- és ipari tömlők kereskedelme. Tevékenységi körünk a különféle rendeltetésű gumi- és műanyagtömlők, valamint a hozzájuk tartozó armatúrák, szerelvények, kereskedelme, minden méretben és felhasználási területre, továbbá bilincsek széles választéka, ami a csőszorító bilincsektől egészen a füles bilincsekig terjed. Kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak a speciális alkalmazási területű tömlők, széles palettáját kínáljuk a különböző szilikon, teflon és vitontermékeknek. Vállalkozásunk az elmúlt évben bővítette értékesítési palettáját. Szerszámhidraulika üzletágunk komplett szállítási programot ajánl minden ipari felhasználó és gyártó üzem részére. A professzionális hidraulikus szerszámok segítségével könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb, és nem utolsó sorban gazdaságosabb a munkavégzés.

Formance Kft.

Formance Kft.

A Formance több évtizedes szakmai tapasztalattal, faipari gépek forgalmazásával foglalkozó cég. Több mint 10 évvel ezelőtt fiatal, lelkes, elhivatott faipari mérnökcsapat célja az volt, hogy egy olyan egyedi koncepciót és irányvonalat alakítson ki a hazai faipari piacon, amely egyedülálló gondolkozásmódot képvisel, mellyel nemcsak gépeket, termékeket, hanem egyedi megoldásokat is kínálunk Ügyfeleinknek. Az innováció a mindennapi életünk része, elkötelezettek vagyunk a korszerű, nemzetközi technológiák, gépek, berendezések iránt, és célunk, hogy elsőként ismertessük meg a világújdonságokat Önnel! Megoldásokat kínálunk komplex szolgáltatás formájában, hiszen arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal, kedvező finanszírozási lehetőségekkel Ügyfeleink igényeinek meg tudjunk felelni. Biatorbágyi telephelyünkön több mint 7 éve, közel 1400 m²-en várjuk Önt folyamatosan bővülő raktárkészlettel, új és használt gépek figyelemre méltó választékával...

GBAM Partners Kft.

GBAM Partners Kft.

Vállalkozásunk, a GBAM Partners Kft. fő tevékenységi köre elsősorban a kültéri, illetve beltéri információs rendszerek, reklámtáblák és egyéb reklámszerkezetek tervezése és gyártása, illetve a finomlemezes épületburkolási munkálatok kivitelezése. Mindezek mellett vállaljuk még peronbútorzatok, illetve kültéri bútorzatok legyártását, valamint perontetők és előtetők kivitelezését is. Korábbi referencia munkáinkról tájékozódhat a honlapunkon megtalálható Referenciáink menüpont alatt. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Indepack Magyarország Kft.

Indepack Magyarország Kft.

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy napjainkban minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat észrevehetővé és megkülönböztethetővé tegyük versenytársaink termékeitől. Az Indepack Kft. vállalja csomagolóeszközök logózását, hogy azok egyediek legyenek a vendéglátás területén. Emellett cégünk kínálatában megtalálhatók többek közt: műanyag és papír termékek, poharak, eldobható műanyag evőeszközök, tányérok, dobozok, edények, pizza dobozok, valamint kiegészítő termékek díjmentes házhozszállítással Budapesten és környékén. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti akciós termékeinket, illetve tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

K-Tech Szivattyú Kereskedelmi Kft.

K-Tech Szivattyú Kereskedelmi Kft.

A K-Tech Szivattyú Kereskedelmi Kft jogelődje a K-Tech Bt. 1993 februárjában alakult. Cégünk a megalakulásától fogva szivattyúk forgalmazásával foglalkozik. Üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva az ügyfélcentrikusság határozza meg. Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket - amennyiben nem rendelkeznek ezirányú ismeretekkel - oly módon tájékoztassuk a szivattyúkkal kapcsolatos tudnivalókról, hogy képesek legyenek az alapvető kérdéseket mérlegelni és megítélni az adott feladattal kapcsolatban. Büszkék vagyunk arra, hogy a mai napig sikerült mindig olyan berendezéseket ajánlanunk ügyfeleinknek amelyek a legmegfelelőbben oldották meg a felmerülő szivattyúzási feladatokat. 1993-ban egy kis irodában indult a cég, erről a helyről másfél év elteltével költöztünk tovább az Erzsébet királyné útjára. Itt működött irodánk 1999 év végéig. Jelenlegi bemutatótermünket és kereskedésünket 2000-ben nyitottuk meg a Hungária körúton, ahol az érdeklődők megtekinthetik a cégünk által forgalmazott termékek egy részét, és itt kaphatnak személyesen is információt az őket érdeklő berendezésekről...

Karcher

Karcher

A Technoroll Kft. 2007-től nagykereskedője a német székhelyű Karcher GmbH-nak. A piacvezető Karcher termékválasztéka a magasnyomású mosótól a porszívón, gőztisztítón, szőnyegtisztítón, kárpittisztítón, súrológépeken, padlótisztító gépeken át a seprőgépekig illetve a speciális ipari berendezésekig tart. A Technoroll Kft. a Karcher termékek vásárlói számára teljeskörű szerviz szolgáltatást és alkatrész ellátást biztosít. Igény esetén a berendezéseket a vásárló telephelyére szállítva, beüzemelve, a kezelő személyzetet betanítva adjuk át.

Loran Kft.

Loran Kft.

A Loran Kft. 1992-ben alakult meg, elsősorban olasz gépgyártók termékeinek magyarországi forgalmazására. A cég múltja és szakértelme révén ismert szereplőjévé vált a hazai élelmiszer feldolgozó és csomagolóiparnak. A Loran Kft. kiterjedt olasz kapcsolatok, piaci ismeretek, naprakész csomagolástechnikai, élelmiszer feldolgozási információk birtokában segíti a hozzá forduló vállalkozások fejlesztési, beruházási munkáját. A kizárólagos joggal képviselt gépgyártók termékei számos iparágat - élelmiszeripar, agrár-élelmiszeripar, konzervipar, italgyártás, kozmetikai- és háztartásvegyipar, egyéb iparágak, közétkeztetés, vendéglátás, nagykonyhák stb. - lefednek, EU minősítéssel rendelkeznek. A Loran Kft. a képviselt gyártók berendezésein kívül a különböző ipari termékek csomagolása és az élelmiszer feldolgozás területén használatos egyéb gépek, csomagolóanyagok, tálcák beszerzésében is segítséget nyújt partnerei számára. A vállalkozás tevékenysége muszaki, csomagolási tanácsadással, import bonyolítással egészül ki...

Metector Kft.

Metector Kft.

A Metector Kft. 2007 óta forgalmaz lokalizáló berendezéseket fémtárgyak detektálásához, mint fémkereső, fémdetektor, nyomvonalkereső műszereket, fémkereső kapu, fémdetektor kapu, kézi fémkereső detektorokat biztonságtechnikai területre, ipari fémdetektor berendezéseket szállítószalagra, gyártósorra, futószalagra, talajradar műszereket, és egyéb berendezéseket professzionális felhasználásra. Cégünk minden forgalmazott terméknek a hazai importőre. Termékeink: fémkereső talajszkenner, ipari fémdetektor, biztonságtechikai kézi fémkereső és fémdetektor kapu, talajradar és egyéb lokalizáló eszközök, kiegészítők forgalmazása hazai importőrként 2007 óta.

Tuti menü