Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedelem linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Internet - Juta [15. oldal]
részletek »

Kereskedelem képes leírás: Internet - Juta [15. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 577 db
Internet Mall Hungary Kft.

Internet Mall Hungary Kft.

Hűtő, mosógép, mosogatógép, sütő, háztartási gépek, számítógépek és televíziók a legjobb árakon. Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet Mall leányvállalataként. A Cseh Mall már 2000 óta van jelen az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Németországban, Lengyelországban, és Szlovákiában. A cégcsoport fő célkitűzése, a vásárlói szokások átalakítása és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése. Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlástKelet- és Közép-Európa szerte. Mi számukra szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva. Mi az, amit ajánlunk, és mi a filozófiánk? Számukra a legfontosabb, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez, teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva. Kimozdulás nélkül hozzájuthat, legyen szó hűtőszekrényről, LCD tv-ről, játékról, laptopról, óráról vagy parfümről, mi kényelmet nyújtunk. A termékekkel és az áraikkal kellemes meglepetéssel szolgálunk saját otthonában!

Irodaszer Pláza

Irodaszer Pláza

Cégünk irodaszer kereskedelemmel foglalkozik kiskereskedelmi üzleten és webshopon keresztül. Termékkínálatunkkal lefedjük a teljes irodaszer piacot. Ezenkívül számos szolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk, mint pl névjegykészítés, bélyegzőkészítés, spirálozás, szakdolgozat kötés, spirálozás, filmelőhívás és nyomtatló patronok töltése.

Italkereskedő Ház Zrt.

Italkereskedő Ház Zrt.

Cégünk 2000 Májusában alakult Ital - Dohány és Egyébb termékek forgalmazásával foglalkozik. Partnereink igényeit figyelembe véve minél szakszerűbb és igényesebb szolgáltatást próbál nyújtani. Folyamatos bővítés és megújulás után, Borsod megye egész területét lefedjük és Heves megye egy részét. Ezen területen 10 telephelyről 3500 állandó partnerünk rendeléseit teljesítjük. Lakossági vásárlók is hozzájuthatnak termékeinkhez a telephelyeinken található C + C áruházainkban. Köszönjük hogy ellátogatott weboldalunkra válassza ki az önnek megfelelő termékeket és vásárolja meg nálunk. Várjuk szeretettel. Találja meg ön is bennünk a megfelelő partnert.

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
Jan Beltéri Ajtó

Jan Beltéri Ajtó

Központi bemutatótermünkben laminált, furnérozott, festett MDF és magas fényű dekor beltéri ajtók széles forma, stílus és felületválasztékával várjuk Önt. Belső ajtók, egy és kétszárnyú ajtók, tolóajtók, valamint technológiai ajtók (hangszigetelt ajtó, tűzgátló ajtó) széles választéka. Az Önnek legjobb megoldást válasszuk ki 139 Jan Beltéri Ajtó modellből garanciával. Teljes körű szolgáltatáscsomagunkba (tanácsadás, helyszíni felmérés, kiszállítás, beépítés) beletartozik a hozzá illő kilincs kiválasztása is. Látogassa meg honlapunkat! Kérjen árajánlatot az Önnek legjobb beltéri ajtó megoldásra!

Játék Anno

Játék Anno

150 év játékszerei: Sokan hallottunk vagy emlékezünk a különböző lemezből készült játékokra, kőépítő szekrényekre, papírmassé öltöztetőbabákra, mágneses csodákra, zeneszerkezetekre valamint a mackókra és a porcelánbabákra. Világtrend a hasonmás játékok növekvő kereslete, így számos országban gyártanak ilyen tárgyakat. Összegyűjtöttük a legszebbeket! Kiállítások: Hónapról hónapra tematikus csoportokban mutatjuk be a világ játékszergyártásának emlékeit. Elsősorban azokat a játékokat, amelyek valamilyen iparművészeti vagy ipartörténeti értékekkel bírnak. Gyakran nem az eredeti régi tárgyakat, hanem csak hiteles másolatát állítjuk ki. Mint magyar kiállítóterem, természetesen különös figyelmet szeretnénk fordítani a hazai játéktörténet emlékeire: megidézve például Grabowieczky Leon, Vajna Géza, Mártonffy Anikó munkáit, a 'Farkas Baba', a Monsbarth-műhely és pl. a Győri Lemezárugyár termékeit. A kiállított tárgyakról olyan ismertető lapokat adunk ki, melyek a nagyközönséget is tájékoztatják a tárgyak, játékok jelentőségéről és történetéről. Célunk, hogy e kis helyen elérhetők legyenek azok az információk is, amelyek napjaink eseményeivel, az ország más pontjain lévő, új kiállításokkal, pályázatokkal, hazai valamint a külföldi baba- és játékmúzeumok programjával, címével ismertetnek meg...

Játék Kópé

Játék Kópé

Alapvető filozófiánk hogy az ügyfeleinknek és a piaci igényeknek maximálisan megfelelő, hosszútávon versenyképes társaság maradjunk, melynek legfontosabb eleme a gyermekközpontúság, elsőrendű feladata az óvodai korosztály igényeinek teljeskörű kielégitése a készségfejlesztő illetve óvodai játékok területén. Társaságunk törekszik arra, hogy a lehető legteljesebben kihasználja a meglévő és új piaci lehetőségeket, valamint mind teljeskörűbben feleljen meg ügyfelei növekvő elvárásainak. Eredményeink a cégre a mai napig is jellemző alapvető, de kiemelkedő gondossággal betartandó elveinknek köszönhetőek: - ügyfélközpontu piaci viselkedés, - versenyképes árak, - szakmai felkészültség, - rövid szállítási határidő, - magas színvonalu szolgáltatások. Cégünknek igen fontos az ügyfélhűség, valamint ennek megtartása, mivel ezek az ügyfeleink egyben bizonyítják társaságunk innovatív képességét, szakembereink munkájának megfelelőségét, áraink piacképességét, valamint termékeink minőségét. Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki és alakítjuk tovább a későbbiekben is hogy az óvodapedagógusok és a piac aktuális igényeit, elvárásait foglalja össze. A Netkoking Kft. az elsők között óvja ügyfeleit, a környezetkárosító anyagoktól, így minden egyes általunk forgalmazott játék Kermi által bevizsgált és megfelelőnek talált termék...

Játék Világ

Játék Világ

Választékunkban megtalálhatóak az egészen piciknek készült bébijátékok, az óvódás korosztálynak szóló plüssfigurák, babák, autók, Duplo és Playmobil termékek, babakocsik, a nagyobbak számára érdekes legók, társasjáték szettek és puzzle játékok, Barbie játékok, makett modellek. A gyerekjátékok mellett természetesen gondoskodni kell egyéb dolgok biztosításáról is, ami a babakocsi megvásárlásától az etetőszéken át az autósülésig mindenfélét magában foglalhat. Webáruházunk ezen termékek beszerzésében is segítséget nyújt; pl. babakocsi kínálatunkban a standard mellett iker babakocsi, sport babakocsi és multifunkciós babakocsi is található, de etetőszékből vagy épp járókából sincs hiány.

Játékbolt online webáruház

Játékbolt online webáruház

A Játékbolt online webáruház azzal a céllal jött létre, hogy jó áron kínáljon jó minőságű játékokat azoknak, akik kényelmi vagy egyéb okok miatt nem csak hagyományos játékboltokban vásárolnak. A megrendelés után futárszolgálatunk kedvező árakon kiszállítja akár másnapra a kiválasztott játékot! Nézz be hozzánk!

Játékboltom

Játékboltom

Internetes áruházunk termékeinek beszállítója a Gulliver Játék Kereskedés. A termékek magas minőségűek és európai engedéllyel rendelkeznek. A Gulliver játék az egész országban elismert és jólcsengő név: garancia a magas minőségű játékokra. A játékboltom.hu játékáruház kiskereskedelmi forgalmazóként árusítja a Gulliver játék kereskedésben megtalálható termékeket.

Hirdetés
Játékfarm játékshop

Játékfarm játékshop

Nincs több unalom. A Játékfarm játék webshop Minőségi játékokat forgalmaz. Reméljük termékeink minősége, kivitelezése, egyedisége meggyőzi Önt, hogy állandó látogatónk legyen. Játékaink nagyszerű élményt nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Készültünk óvónőknek és szakembereknek egyaránt, az Ő figyelmükbe ajánljuk a fejlesztő játék kategóriákat. Olyan gyártók játékait válogattuk össze melyek képviselik a minőséget és legjobban használhatóak intézményi és otthoni fejlesztési célokra. Mottónk, hogy csak akkor van igazi haszna egy játéknak ha a gyerek és a felnőtt is élvezi a játékot. A játék öröme nem csak a gyermekeké... Online játékboltunk Debrecenben ingyenes házhoz szállítást, így lehetőség nyílik a személyes kapcsolattartásra is. Készségfejlesztő játék webáruház Debrecen.

Játékok birodalma

Játékok birodalma

A Játékok birodalma webáruház olyan kiváló minőségű játékokat forgalmaz, melyek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik gyermekeink kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. Ha logikai játékokat, fa játékokat, ördöglakatokat, társasjátékokat, fejtörőket, építőjátékokat, ügyességi-, memóriajátékokat, egyszóval készségfejlesztő játékokat keres kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár!

Jelmez webáruház

Jelmez webáruház

Jelmezek széleskörű választéka várja a kicsiket, nagyokat, fiúkat és lányokat egyaránt. Az oldalunkon található sok jelmez között 2 éves kortól lehet jelmezeket találni. A kicsik számára aranyos kis katica jelmez, többféle hercegnő jelmez, egér jelmez és aranyos tök jelmez található. A nagyobb fiúkat: kalóz jelmezek, vámpír jelmezek, herceg jelmezek és az elengedhetetlen mesehős jelmezek: Ben 10, Bakugan, Pókember és Lánglovag jelmezek várják. A nagyobb lányokat: többféle hercegnő jelmezek, tündér jelmezek, táncoslány jelmezek, és többféle Barbie jelmezek várják.

Jewelry For You divatékszerek

Jewelry For You divatékszerek

Az általunk forgalmazott Jewelry For You divatékszerek segítenek Neked, hogy kifejezd egyéniséged és stílusod. Az ékszerek allergiamentes fém ötvözetből, kopásálló bevonattal készültek, a kövek és kristályok foglalással és különösen erős ragasztással vannak rögzítve. Így minden adva van ahhoz, hogy sokáig gyönyörködhess csillogó ékszereidben. Passzolnak esküvői ruhákhoz, alkalmi és estélyi ruhákhoz, de a hétköznapokon is remekül kiegészíthetik ruhatáradat. Válaszd ki Te is a stílusodnak megfelelőt, vagy kérd hozzá segítségünket, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy sok boldog pillanatot és elismerő pillantást szereznek majd Neked. Az általad megrendelt ékszereket, raktárról azonnal tudjuk szállítani.

Jk Toys játék webáruház

Jk Toys játék webáruház

Játékok széles körű választéka vár minden érdeklődőt. Fiúknak, lányoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálunk játékokat. Születéstől egészen 99 éves korig találhatók játékok, bébi játékok-kiegészítők, labdák, babák, gyermek járművek, kártyák és társasjátékok. Akciók és újdonságok is mindig találhatók az oldalon. Jó nézelődést.

Joker Gsm

Joker Gsm

A Joker Gsm széles tevékenységi körrel és választékkal, valamint szakképzett személyzettel várja minden kedves Ügyfelét. Foglalkozunk használt és új készülékek felvásárlásával, eladásával, szervízelésével és egyéb módosításával, valamint ha nincs készpénze egy drágább telefon vételéhez, jutányos áron beszámítjuk régi készülékét. Termékkínálatunkat és árainkat folyamatosan, naponta változtajuk az igényeknek és a piacnak megfelelően. Amennyiben mégsem talál egy készüléket a listában, lépjen kapcsolatba velünk. Rendelésre bármilyen készüléket vagy kiegészítőt beszerzünk Önnek, akár 24 órán belül is! Hamar lemerül az akkumlátor? Összekarcolódott a kijelző? Elkoptak a gombok? Vagy szeretne egy Önnek jobban tetsző elő- és hátlapot a telefonjára? Gyári alkatrészek széles választékával várjuk üzleteinkben. Rakoncátlankodik a telefonja? Vírusos lett? Lefagyogat? Kikapcsol minden ok nélkül? Javíttassa nálunk telefonját! Gyors és percíz munkavégzéssel vállaljuk készüléke javítását.

Józsa & Társa Árnyékolástechnika

Józsa & Társa Árnyékolástechnika

Cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja fa-, alumínium és műanyag redőnyök készítését és beszerelését. A piacvezető gyártóktól származó és egyedi gyártású termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk. Ha minket választ, nem kell tartania utólag felbukkanó, rejtett költségektől. Ha bizonytalan, használja interaktív redőnykiválasztó segédletünket a honlapon, vagy vegye igénybe ingyenes előzetes árkalkulációnkat, illetve kérje helyszíni felmérésünket és tanácsainkat! Elégedett ügyfeleink között van például Szujó Zoltán, Besenyei Péter, Vujity Tvrtko és Czene Attila.

Juta Kft.

Juta Kft.

Az óra és ékszervásárlási szokások tekintetében alapvető változások mentek végbe az utóbbi 15 évben. Régen a befektetési szándék is vezérelte a vásárlók döntéseit, jelenleg viszont a divat folytonosan változó trendjei a meghatározóak az ékszerek, órák kiválasztása esetén. Az arany monopoljogú kizárólagos árusításának eltörlése óta átalakult a fogyasztók ízlése és a fogyasztók szokása. A Juta Kft. ezen változásokat végigkísérte, sőt mondhatni végig élte, mivel 1990 óta folyamatosan meghatározó résztvevője a hazai óra és ékszerkereskedelemnek. A cégünk által forgalmazott termékek stílusa, igényes kivitele mindig a vásárlók széles rétegének igényével találkozott. Üzleteink legfőbb célja az aktuális divatirányzatok és megmunkálási eljárások megismertetése és elfogadtatása a hazai közönséggel. A vevőket maximálisan próbáljuk kielégíteni, a vevők által hiányolt termékeket az eladók feljegyzik és közvetítik a tulajdonosoknak. A vásárlók igényeit így folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ennek megfelelően alakítjuk az üzlet választékát. A Juta Kft. 4 üzlettel rendelkezik a következő helyeken: a Mammut I. és Mammut II., 2 emeletén, a budapesti Árkádba földszintjén, ill. a győri Árkádban szintén a földszinten. Üzleteink széles választéka elégíti ki a vásárlók változatos igényét...

Tuti menü