Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedelem linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Téc - Tomm [30. oldal]
részletek »

Kereskedelem képes leírás: Téc - Tomm [30. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 577 db
Téc Tábor Épker Kft.

Téc Tábor Épker Kft.

A Téc Építőanyag Kereskedés működésének kezdete 2001. áprilisára nyúlik vissza. Ekkor nyitottuk telephelyünket a Szent Gellért utcában lévő Édász területén. A német tulajdonú cég azonban 2005. decemberében visszavonult, és a kereskedés családi vállalkozásként, de változatlan felállásban működik tovább töretlen sikerrel. 2007. elején vettük birtokunkba új üzletünket, ahol nagyobb területen - 120 m2 bemutatóteremmel, 300 m2 fedett csarnokkal és 3000 m2-es nyitott telephellyel -, jobb megközelítési lehetőséggel, kibővült áruválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat. Az alapvető építőanyagok számtalan válfaját tartjuk raktáron, megrendeléseiket, illetve a házhoz szállítást rövid időn belül teljesítjük. Alapvetően magánépítkezők igényeit próbáljuk kielégíteni, széles termékpalettával, légkondicionált bemutatótermünkben segítőkész munkatársak várják kérdéseit. Nálunk Ön a legfontosabb!

Technoform Kft.

Technoform Kft.

Elektromos és kerti weboldal. Makita, Hitachi elektromos, benzines, akkumulátoros kéziszerszámok, kerti gépek. A webshop egyedisége, hogy a termékekhez a vele használható tartozékokat is megjeleníti, az vásárló biztos lehet benne, hogy a termékekhez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg. A Technoform Kft már több mint 20 éve van a magyar piacon. A Makita, Hitachi kéziszerszámok garanciális márkaszervize. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén gépkölcsönzéssel is foglalkozik.

Tectona Grandis Kertberendezés

Tectona Grandis Kertberendezés

Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu! Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu!

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
Téglacentrum Kft.

Téglacentrum Kft.

A Téglacentrum Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó pécsi székhelyű vállalkozás. A céget 1994 júniusában alapította a két tulajdonos 1 millió Ft-os alaptőkével. Kezdetben csupán tégla, valamint cserép forgalmazásával foglalkoztak, de a szállítók között már akkor megtalálhatóak voltak az ezen a területen tevékenykedő legnagyobb vállalatok. Ez köszönhető volt annak, hogy az egyik tulajdonos a Téglacentrum alapítását megelőzően szintén építőanyagok kereskedelmével foglalkozott, és a korábban kialakított, jó szállítói kapcsolatot fenn tudta tartani a későbbiekben is. Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült a forgalom is egyre nagyobb lett, és ezt 2 fő már nem tudta lebonyolítani, ezért 1995-től kezdve az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült az állományi létszám. Az árukészlet folyamatos növekedése 1996-ra szükségessé tette egy raktárterület bérlését is, melyet a későbbiekben több is követett. Ekkorra a vállalkozás kinőtte korábbi székhelyét és nagyobb irodába költözött. 1999 vége fontos időszak volt a cég számára, ekkor ugyanis a vállalkozás törzstőkéjét 6 millió Ft-ra emelte fel, és jelentős fordulópont elé érkezett ekkor a cég. Lehetősége nyílt arra, hogy saját tulajdonú irodára és raktárra tegyen szert egy helyen...

Tell Rendszerszolgáltatások Kft.

Tell Rendszerszolgáltatások Kft.

Az EasyTrack egy GPS alapú, GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő nyomkövető rendszer. Nyomkövető rendszerünk használatával az ügyfél folyamatosan nyomon követheti járművei mozgását interneten keresztül, élőben, és visszamenőleges visszajátszással is. Mindezt ráadásul okostelefon segítségével, utazás közben is megteheti. A járműpark költséghatékony üzemeltetéséhez az alábbi szolgáltatások nyújtanak segítséget: üzemanyag-grafikon, hőmérséklet-grafikon, flottamenedzsment, tanksapka nyitás/zárás figyelés, céges/magánút elkülönítés.

Tellér Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.

Tellér Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.

Rólunk: A Tellér Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft. 1994-ben alakult, de a kereskedelmi múlt 1968-ig, a családi vállalkozás kezdetéig vezethető vissza. A céget az alapító tagok vezetik, Tellér Péter és Tellér Antal. Illetve a kezdeti nyolc fő helyett jelenleg 25-30 személyt foglalkoztat. Üzletpolitika: A mai rohanó életünkben az egészséges táplálkozás mellett a tartós élelmiszerek iránt is megnőtt a kereslet, hiszen azok könnyen, gyorsan elkészíthetőek és sokáig eltarthatóak. Cégünk a kezdetekkor is élelmiszer-kereskedelemmel (zöldség, gyümölcs) foglalkozott, ám a piaci igényekhez igazodva néhány évvel ezelőtt a tartós élelmiszerek, gasztro termékek, szárazáruk és hüvelyesek széles palettájával bővült. A Tellér Kft. a Magyarországon működő konzervgyárak által gyártott termékek közül valamennyit forgalmazza. Kínálatuk meghaladja az 1000 terméket. Az általunk forgalmazott termékcsoportok (gasztronómiai kiszerelésben is kaphatók): zöldség, gyümölcs, saját gyártású termékek, befőttek, ízek, dzsemek, mézek, fűszerek, aromák, ivólevek, üdítőitalok, étolajok, ecetek, teák, tésztaféleségek és szárazáruk széles palettáját kínáljuk...

Telnetwork Bt.

Telnetwork Bt.

Megbízható számítógépek, strapabíró PC-k értékesítése 3 év garanciával és 3 hónapos telefonos supporttal. Ha elege volt a vacak számítógépekből, és végre egy jó PC-t szeretne, akkor látogasson el oldalunkra, ahol az irodai PC-től a gamer erőműig mindent megtalál. Nálunk a számítógépek mellet a hozzá szükséges szoftverek is megvásárolhatóak.

Térkő webáruház

Térkő webáruház

Webshopunkban óriási választékban vásárolhatóak Semmelrock, Barabás, illetve Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, továbbá egyéb kertépítési anyagok. A Térkövem.hu weblapon mindent megkap, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez elengedhetetlen! Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg. A Térkövem.hu webshopban megrendelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha igény van rá, a házhoz szállítás is megoldható, korrekt áron! Ugyanitt egy űrlap kitöltésével is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre. Kérjük, látogasson el hozzánk!

Terra Mandala Kft.

Terra Mandala Kft.

Egyedien összeállított ékszerek, tenyésztett gyöngyből, ásványokból és swarovski kristályokból összeállítva a Terra Mandala Kft. jóvoltából. A számtalan gyönyörű és minőségien elkészített bizsu ékszert, az online elérhető webáruházból rendelheti meg az érdeklődő, melyek mindegyikére a cég által egyedinek nevezhető 5 1-es garanciát vállal. Ez a garancia az alábbiakat foglalja magába: valósághű fotók, vásárolók általi elégedettség, minőségi alapanyagból készült termékek, könnyedén elérhető ékszerek, és nálunk nincs lehetetlen garanciát.

Hirdetés
Tető-Plusz

Tető-Plusz

A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. bitumenes tetőszigeteléssel, pinceszigeteléssel, és vízszigetelő anyag kereskedelemmel foglalkozik 22 éve szekszárdi és budaörsi telephelyeiről az egész ország területén. A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. által kivitelezett szigetelés biztosítja, hogy az újonnan szakszerűen szigetelt épületszerkezetek beázás mentesek maradjanak. Szigetelés felújítási munkák esetén pedig a Tető-Plusz Kft. által kivitelezett minőségi vízszigetelés segít elkerülni a további csapadékvíz behatások okozta károkat.

Tetrabbit Kft.

Tetrabbit Kft.

A Tetrabbit Kft. magyar nyúlhús kereskedelmével foglalkozó, saját tenyésztésű, saját vágóhídon feldolgozott, minőségi árut forgalmazó cég. A nyúlhús kiváló választás mindenki számára! Lisztérzékenyek és ételallergiában szenvedők is probléma nélkül fogyaszthatják. Kiváló és egészséges táplálékforrás. Különösen ajánlott kisgyermekek étrendjének kiegészítéséhez kedvező aminosav tartalmának és magas fehérjetartalmának köszönhetően. Alacsony koleszterin tartalmának köszönhetően csökkentheti az elhízás, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Alacsony nátriumtartalmának köszönhetően ajánlott magas vérnyomás megelőzésére és kezelésére. Értesülj Nálunk a legújabb akciókról és termékekről.

Tiens origo webáruház

Tiens origo webáruház

Tiens termékek egy helyen a Tiens origo webáruházban. Minden ami az egészséges életmód eléréséhez és fenntartásához elengedhetetlenül szükséges. A tiens termékek között megtalálja a tisztítás, méregtelenítés és regenerálódás hatásos eszközeit. Óvja egészségét a különböző immunerősítő és betegség megelőző programokkal. Kedvező szállítási feltételekkel is várja vásárlóit a webáruház. Tekintse meg kínálatunkat. A termékek ár-érték aránya az egyik legjobb a piacon, mivel a több ezer éves receptúrák tapasztalata ötvöződik bennük a modern orvostudomány és biotechnológia eszközeivel, vívmányaival.

Tintapatron-toner

Tintapatron-toner

Nyomtatódhoz tonert keresel? Bosszant, hogy szakdolgozatot, szerződést kell nyomtatnod és nincs időd elmenni a legközelebbi számtech boltba, ahol ráadásul még csak nem is segítőkészek? Akkor nálunk a helyed, mert mi szinte minden nyomtatóhoz tudunk tonert, patront adni. Emellett kifogyott patronod nyugodtan nálunk hagyhatod és mi rövid határidővel feltöltjük!

Tisztítástechnikai gépek

Tisztítástechnikai gépek

Magasnyomású mosó, sterimob, gőzborotva, mindegy hogy hívja, mindegy ki gyártja nálunk megtalálja! Ipari tisztítástechnológiai gépek és eszközök forgalmazása, országos kiszállítással! Kültéri párásító rendszerek tervezése és kivitelezése a teraszhűtéstől az istállóhűtésig! Nagynyomású mosók, takarítógépek, porszívók, kéztisztítók, vegyszerek, padlótisztítók széles választéka. Kérjen árajánlatot, lehet hogy olcsóbbak vagyunk mint gondolja!

Toflesz Magyarország

Toflesz Magyarország

Régóta keresed a megfelelő páraelszívót? Mi a segítségedre lehetünk. A webshopunkban kapható fali-, sziget-, mennyezeti- és beépíthető konyhai páraelszívók között többféle méret, és dizájn alapján választhatod ki a számodra legideálisabbat. Mérd fel a lehetőségeidet, böngéssz a termékek között, és add le mielőbb a rendelésed! Legyen szó hagyományos modellről vagy beépíthető páraelszívóról, biztos lehetsz abban, hogy épségben elszállítjuk a megvásárolt terméket otthonodba. Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

TokCenter

TokCenter

Ha nincs időd a gép előtt ülve telefon tokot rendelni, akkor tedd meg útközben! Webáruházunk 100% okostelefon kompatibilis. Webáruházunkban prémium minőségű telefon tokok, tablet PC tokok és kiegészítők széles választékát találod. Kínálatunkban többek közt iPhone, Sony Xperia, Samsung, Nokia Lumia, HTC, Huawei és LG tokok szerepelnek. Raktárkészletünk folyamatosan bővül. Hétről-hétre újdonságokkal és folyamatos akcióinkkal várjuk vásárlóinkat. Budapesten akár két óra alatt házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket. Vidékre egy munkanapon belül szállítunk. Ha kérdésed van a termékekkel vagy a kiszállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk munkatársai készségesen állnak rendelkezésedre. Rendelj tőlünk gyorsan, könnyen a telefonodról!

Tomm Kft.

Tomm Kft.

A Tomm Kft. 1996 óta, több mint tíz éves tapasztalattal forgalmaz nyílászárókat és építőanyagokat! Mivel számos gyártó több száz minőségi termékét értékesítjük, ismereteink és lehetőségeink az átlagosnál jóval magasabbak. Építőanyagok és nyílászárók egy helyen - így vásárlóink nemcsak pénzt, de idő is megtakaríthatnak.

Tuti menü