Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mezőgazdasági gép kereskedelem képes leírás - Kereskedelem.tlap.hu
részletek »

Mezőgazdasági gép kereskedelem - Kereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereskedelem.tlap.hu » Mezőgazdasági gép kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 8 db
Axiál Kft.

Axiál Kft.

Vállalkozásunk 1991-ben alakult bajai központtal és elsősorban ZTS, valamint Zetor traktorok alkatrészeinek forgalmazójaként vált ismertté. A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 20 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel. Az Axiál Kft. korrekt banki kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál. így a gazdák gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak világszínvonalú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek az EU csatlakozás feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében. A gazdálkodók gépvásárlási nehézségeit felismerve a cég az elmúlt évben kedvező finanszírozási szolgáltatásokat, termeltetési és integrációs tevékenységet indított el, így támogatás nélkül is lehetőséget teremtve a gépvásárlásra. 2006-ban Axiál Financial Services néven ezt a tevékenységet újragondoltuk, s tovább is bővítettük a finanszírozási ajánlatainkat, 2007-ben jelentős létszámbővítéssel önálló egységként működik, immár 8 telephelyünkön...

Gabona nedvességmérő

Gabona nedvességmérő

Gabona nedvességmérő műszer használata nélkül megeshet, hogy a szárítás költsége elviszi gabonájáról a hasznot, vagy betároláskor nedvesebb gabonával keveredik a kiváló minőségű gabona így megnövelve a szárítás költségeit. Egy darálós nedvességmérő segítségével mindig könnyedén, pontosan mérheti a gabona nedvességtartalmát! A darálós nedvességmérő a legjobbat nyújtja gazdaságának! Ne költsön feleslegesen a szárításra, ne hagyja, hogy gabonája betároláskor rossz minőségűvel keveredjen! Vásároljon most elit minőségű gabona nedvességmérő műszert!

Kom-Belt Kft.

Kom-Belt Kft.

Tevékenységünk: Mezőgazdasági gépekhez alkatrészek kereskedelme, gyártása. Lehetőleg eredeti és jó minőségű külföldi és magyar alkatrészek beszerzése. Az alkatrészek nagyrészét raktárról biztosítjuk, vagy raktárról szállítjuk. Fő terület a CLAAS kombájnokhoz, silózókhoz alkatrészszállítás és gyártás. A gyártás fő profilja az állítható (lamellás) rosta gyártása és javítása, síkrosta gyártása. Az általános felhasználású alkatrészeket (műszaki áru) készletről ajánljuk.

Kereskedelem magazin hírek
eNET: mintegy 234 milliárd forintot költhettek karácsonyi ajándékokra tavaly az internetezők
eNET: mintegy 234 milliárd forintot... A felnőtt magyar internetezők saját bevallásuk szerint a karácsonyi ajándékokra tavaly hozzávetőlegesen 234 milliárd forintot költhettek, amelynek 42 százalékát körübelül 98 milliárd forintot online, 58 százalékát mintegy 136 milliárd forintot pedig offline üzletekben költötték el - derült ki az eNET Internetkutató decemberi és januári felméréseiből. Az...
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat vámkezeltetni kell
NAV: az EU-n kívülről érkező árukat... A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felhívja az interneten vásárlók figyelmét, hogy az...
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom 2016-ban
KSH: 4,5 százalékkal nőtt a... A kiskereskedelmi forgalom volumene 4,5 százalékkal nőtt 2016-ban az előző évi...
Landasin-Agrogazda Kft.

Landasin-Agrogazda Kft.

Ön is bizonytalan az aratás megkezdésének időpontjában gabona nedvességmérő, szemnedvességmérő műszerek használata nélkül? Szeretne Ön is egy strapabíró, erős, napi használatra alkalmas gabona nedvességmérő, szemnedvességmérő készüléket, mely segítségével az aratás megkezdésének időpontja pontosabban eldönthető lenne? A Pfeuffer He Lite gabona nedvességmérő készüléket kifejezetten erre a célra fejlesztették ki a szakemberek, rendeltetésszerű használat mellett a szemnedvességmérő daráló fogai 5- 6 évet is kibírnak, ennyi idő után válik csak szükségessé a cseréjük! A Wile 78 szemnedvességmérő eszközzel könnyen spórolhat időt, pénzt, a növénytermesztés ez által sokkal gazdaságosabbá tehető!

Ld-Agro Professzionális mezőgazdasági GPS technológia

Ld-Agro Professzionális mezőgazdasági GPS technológia

Az LD-Agro Technologies Ltd. fő tevékenysége az agrárelektronikai mérőműszerek gyártása illetve a fejlesztése. Az LD-Agro bejegyzett és jogvédett márkanév, amely megbízható minőségi színvonalat jelent! 2010-től készülnek LD-Agro márkanév alatt GPS-es termékek, melynek értékesítése magyarországi központtal főképp Európában történik. Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy a valahány száz hektáros vállalkozástól a több ezer hektáros gazdaságok számára egyformán használható, korszerű, a termelés színvonalát és gazdaságosságot egyaránt javító eszközökkel álljunk rendelkezésre. A modern technológiák bevezetése rövid időn belül nemcsak a termelés színvonalának emelkedését, hanem a gazdasági eredmények fejlődését is eredményezi, mivel elkerülhetőek a felesleges anyagkijuttatások, javítható a munkaszervezés, a gazdasági döntéseket rendszerezett szakmai információk alapján lehet előkészíteni.

Reifen kft.

Reifen kft.

A Reifen kft. ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Takács Lajos Mezőgép

Takács Lajos Mezőgép

Vállalunk igény szerinti beszerzést, ha szükség van rá, kiszállítást is. Weboldalunkon megtekintheti aktuális használt gép kínálatunkat képekkel, részletes információkkal kiegészítve. Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, e-mail címét megadva azonnal értesülhet róla, ha újonnan beszerzett mezőgépek, munkagépek kerülnek fel az oldalra. Honlapunkon megtekinthetők a legfrissebb ajánlatok, raktáron lévő mezőgépek, haszongépek, elérhetőségeink térképpel kiegészítve.

Verbis Kft.

Verbis Kft.

Nálunk megtalálja az építőipar, a betontechnológia, a földmunka, a kertépítés, az állattenyésztés és a mezőgazdaság általános gépei és a célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket. Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunka-, rakodó- és más építőgép alkatrészek.

Tuti menü